O projektu

POLOŽAJ GRAĐEVINE

Stambeno poslovna građevina nalazi se u širem području centra grada Zagreba u gradskoj četvrti Trnje na uglu ulice Ivana Zahara i Eugena Podaupskoga. Zgrada je slobodnostojeća orijentirana na četiri strane. Na zapadu se nalazi ulica Ivana Zahara, na sjeveru ulica Eugena Podaupskoga dok se s istočne i južne strane nalaze susjedne građevine. Uži okoliš zgrade pripada zoni koja se transformirala iz intenzivno radne (pogoni i skladišta) u mješovitu stambeno poslovnu zonu sa svim kvalitetnim obilježjima suvremenog stanovanja i rada.

U neposrednoj blizini zgrade nalazi se svi važniji sadržaji za kvalitetno i jednostavno odvijanje života:

  • Tramvaj - Zvonimirova, Držićeva, Vukovarska  - 550 m
  • Autobusna stanica - Heinezlova, Branimirova - 300 m
  • Osnovna škola - Bogišićeva - 360 m
  • Državni dječji vrtić - Makančeva - 670 m
  • Supermarket (Billa) - Banjavčićeva - 530 m
  • Ambulanta(dom zdravlja) - Laginjina - 900 m
  • Kvatrenikov trg - 900 m
  • Trg bana Josipa Jelačića - 2000 m

Kolna komunikacija odvija se sa ulice Eugena Podaupskoga preko dvorišta zgrade dok se u garažu građevine pristupa preko ulice Ivana Zahara. Uz ulicu Eugena Podaupskoga predviđen je i natkriveni  prostor za smještaj kontejnera otpada.

Stambenim stubištima pristupa se preko pješakog dvorišta zgrade povezanog na ulicu Eugena Podaupskoga. Ulaz uredskim prostorima na katovima predviđen je sa ulice Ivana Zahara. Poslovni prostori imaju zasebno dizalo iz svog ulaza, a kao stubište koriste stambeno stambeno stubište.

KATNOST GRAĐEVINE

Građevina se sastoji od 2 podzemne etaže, prizemlja i 8 katova. Prizemlje je u razini s okolnim terenom. Podzemna etaža građevine tlocrtno je veća od nadzemnih etaža, duljinom je istih dimenzija kao ostale etaže, ali je veće širine od ostataka građevine.

SADRŽAJ GRAĐEVINE

U podzemnoj etaži nalazi se 76 parkirnih mjesta, spremišta stanara i tehničke prostorije.  U nadzemnom dijelu građevine nalazi se 44  stana od 2 do 8 kata, uredski prostori u prizemlju i na 1. katu. U prizemlju se također nalaze i 2 garažna parkirna mjesta. Zgrada ima dva stubišta s dva stambena ulaza i jednim poslovnim. Stubišta su na stambenim katovima međusobno povezana unutarnjom komunikacijom. U prizemlju i na 1. katu se nalaze poslovni prostori koji imaju neovisan ulaz od stambenog dijela građevine. Građevina je pravokutnog tlocrta dimenzija 41,25 x 16,9 metara.

Orijentacija stanova je uglavnom jednostrana (istočna ili zapadna) izuzev uglovnih stanova koji su dvostrano ili trostrano orjentirani.

 

Kontakt

Sjedište
BRIMUS d.o.o.
Kalinovica 3
10 000 Zagreb, HR
Telefon
+385 (0) 99 / 5550 500
+385 (0) 1 / 30 33 035
E-mail
prodaja@ing-grad.hr
Web
http://www.brimus.hr

Pošaljite upit

Slobodno nas kontaktirajte putem ovog obrasca.

  • Please use a REAL email address so that we can get back to you.